dilluns, 10 de maig del 2010

Iniciativa per Vila-real critica la manca de política juvenil del PP.

Ibañez recorda que el Casal Jove continua sent una virtualitat sense data
El portaveu d'Iniciativa, Alberto Ibáñez, denuncia la manca de subvencions per a les associacions juvenils de la ciutat. Ibañez indignat apunta " No solament no tenim un Casal Jove on poder reunir-nos, gaudir de l'oci, enfrontar les nostres idees, crear, transmetre, aprendre i ensenyar malgrat que portem anys fent-li fotos sinó que les associacions juvenils cada vegada tenen menys ajudes per part del nostre il•lustríssim Ajuntament. Desprès els frustrats polítics apegats a les seues institucionals cadires ens tatxen de generació Ni-NI però no ajuden tampoc aquells joves, que cada vegada som més, que tenim inquietuds culturals i interessos de transformar la nostra societat.

“Amb què diners va llogar un grup de música un local per a assajar? o de teatre? es preguntava el portaveu ecosocialista. Igualment els equips esportius cada vegada tenen menys llocs on anar a entrenar condicionats als nous temps. Molts han hagut d'estar anant tot l'hivern a l'Institut Broch i Llop, on entre altres coses l'aigua calenta no funcionava per les vesprades, ha entrenar perquè no hi havia més espais esportius municipals condicionats.
Segons Iniciativa “ la política de subvencions a Vila-real es basa massa en el clientelisme polític, en premiar als del voltant del poder, i per tant, a l’hora de desenvolupar actuacions per destinar recursos públics a crear xarxa social, o a potenciar el paper dels joves, es talla l’aixeta perquè saben que no són diners que vagen a caure a estomegs agraïts i corretges de transmissió del PP, sinó a gent que les emprarà a la creativitat, a l’esperit crític i constructiu, i això no està a l’agenda del PP “

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada