divendres, 30 d’abril del 2010

Joves amb Iniciativa d’Elx felicita al Govern progressista de la Ciutat per la gran inversió feta a les pedanies durant l’any 2009

• En paraules de Lluís Mollà, Militant de Joves amb Iniciativa d’Elx, “el govern de coalició entre Compromís per Elx i el PSPV-PSOE durant la present legislatura ha impulsat com cap altre en la història el desenvolupament de les pedanies de la Ciutat”

• L’Ajuntament d’Elx ha invertit més de 2 milions d’euros durant l’any 2009.


Des de Joves amb Iniciativa d’Elx felicitem a l’Ajuntament per la gran inversió feta a les pedanies de la ciutat. A més, des de Joves pensem que aquesta gran inversió es deu a que actualment Compromís per Elx es troba al govern de la ciutat, ja que era un dels nostres principals punts del programa electoral de la coalició.

Aquesta gran inversió, històrica si la comparem amb les inversions realitzades anteriorment per l’Ajuntament respon al ferm compromís de l’Ajuntament i de Compromís per Elx amb les nostres pedanies, per col•locar-les al mateix lloc que la resta de barris de la Ciutat. Entre les principals infraestructures dutes a terme a les pedanies es troba la conversió del camp de terra de Torrellano en un camp de gespa artificial o la col•locació de paviment sintètic a la pista coberta de La Marina.

Per últim, Joves amb Iniciativa espera que el pròxim govern municipal siga apostant per invertir a les pedanies d’Elx i això només serà possible si Compromís per Elx continua tenint un paper decisiu en la conformació de la nova corporació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada